Induló és érkező buszjáratok menetrendje

Mátraalmás számára a Nógrád Volán távolsági buszjáratai jelentik az egyetlen összeköttetést a környék településeivel. Hétköznapokon és hétvégén egyaránt menetrend szerinti járatok indulnak Mátraalmásról Salgótarjánba, Nemti és Bátonyterenye éritésével. Emellett tanítási napokon Mátraalmás és Nemti között szerződéses iskolajárat közlekedik, amely a reggeli és a kora délutáni órákban több fordulót is tesz.

Helyi buszmenetrend letöltése .pdf formátumban

A menetrendben feltüntetésre került megállóhelyeken a következő átszállási lehetőségek vannak: Nemti-ÁFÉSZ megállóhelyen a Volánbusz által fenntartott Jósvafő-Budapest és Ózd-Budapest járatra, valamint Kisterenyén a Salgótarján-Budapest buszjáratra és a Salgótarján-Hatvan vasútvonalra.
Bővebben: Mátraalmás megközelítése tömegközlekedéssel

Általánosságban véve munkanapokon 7-9, szombaton és munkaszüneti napokon pedig 3-5 induló, illetve érkező buszjárat érinti Mátraalmást. Mivel az egyes járatok eltérő útvonalakon és több település érintésével közlekednek, ezért menetidejük jelentősen eltér egymástól. Közvetlen, a szomszédos falvak irányába kitérőt nem tevő autóbuszok csak hétköznapokon közlekednek.

Utazástervezéshez:
Hivatalos MÁV menetrend
Egyesített volán menetrend kereső

Aktualitások, közlemények

Időjárási  helyzetkép

Mátraalmás képekben

Galyavár Fagombák Pók a virágszirmok között
Mérőpont Mátraalmási tavasz A tavasz első jelei

Közérdekű  információk

Településünkre  látogatóknak