A Mátraalmásért Egyesület hírei, közleményei

Tavaszi falunap Mátraalmáson
2013. május 4. | Szerző: matraalmas.hu

A Mátraalmásért Egyesület és a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat együttműködésével 2013. május 4-én szombaton immáron sokadszorra került sor a már-már hagyományosnak mondható, tavaszi faluszépítő napra. Kitűzött feladataink között szerepelt az Erdei Színpad és környékének rendezése, a faluközpontban virágpalánták ültetése és egynyári virágmagok vetése, és a település környezetében lévő utak mentén elszórt szemét összegyűjtése.
Bővebben »

Meghívó a Mátraalmásért Egyesület nyilvános közgyűlésére
2013. március 26. | Szerző: matraalmas.hu

Tisztelt Egyesületi Tagtársaink! Kedves Mátraalmásiak és Kedves Barátaink! Egyesületünk 2013. március 30-án szombaton délután 16.00-kor a mátraalmási közösségi házban, a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat épületében tartja évi rendes közgyűlését, melynek alkalmából minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.
Bővebben »

A Mátraalmásért Egyesület elnökségi ülése
2013. február 4. | Szerző: Sőreg Ádám

Február 3-án vasárnap 14 órai kezdettel a faluházban tartotta kibővített elnökségi ülését Egyesületünk. A találkozó négy elsődleges témája a www.matraalmas.hu cím alatt megtalálható honlap jövője, a Mátraalmási Szabadtéri Színpad 2013. évi programja, a 2012-13 évekre szóló településfejlesztési program következő lépései, valamint az SZJA 1 százalékáról való rendelkezésre vonatkozó hirdetmény közzététele voltak.
Bővebben »

Falukarácsony meghívó
2012. december 9. | Szerző: matraalmas.hu

Kedves Mátraalmásiak! Kedves Barátaink! A Mátraalmásért Egyesület és a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat közös rendezésében 2012. december 16-án, vasárnap délután 16.30-tól tartjuk meg az immár hagyományosnak mondható Falukarácsony ünnepséget, melyre szeretettel meghívunk minden mátraalmási gyermeket, szülőt, felnőttet - egyszóval a településünkön élőket.
Bővebben »

A Stork család tájékozódási futóverseny sikerei
2012. november 30. | Szerző: matraalmas.hu

A mátraalmási származású Stork Joachim Gábor és gyermekei - Gábor és Mihály - az idei ősz folyamán több, külön-külön is figyelemre méltó téjékozódási futási versenyeredménnyel büszkélkedhetnek. A család idősebb és fiatalabb tagjai a 2012 szeptembere és novembere közötti 3 hónap folyamán itthon, Szlovákiában és Olaszországban értek el kiemelkedő helyezéseket, öregbítve ezzel Mátraalmás hírnevét is. Jelen beszámolónk a Nógrád Sportja internetes magazin tudósításai alapján készült.
Bővebben »

1 . . . 5 6 7
Előző    | Archívum | Dokumentumtár

Időjárási  helyzetkép

Mátraalmás képekben

Madarak az etetőnél A hőmérőház műszerei Falukarácsony
Hideg téli nap Virágültetés Vándorgyűlés

Közérdekű  információk

Településünkre  látogatóknak